Известие

Collapse
No announcement yet.

Чаткат вратите при отваряне и затваряне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чаткат вратите при отваряне и затваряне

Трака много грозно механизма дето задържа вратата в отворено положение, с мазане не става, някой имал ли е този проблем да поясни защо и как да го реша. технически грамотен съм, но не съм го виждал. благодаря предварително

Приятел просто са се износили това което задържа вратата във крайно и средно положение и се счупват или се е запукало и при отваряне и затваряне се чува този шум.С мазане няма да се управе,за мен единствения вариянт е смяна с ново..виж по автоморги нещо подобно.Дано съм помогнал..

П.С
    Имаше и стара тема някъде потърси ако искаш
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Дааа, има теми

тук
      и тук

Абе подготви се за смяна на обтегач, или най-малко ще трябва да се заварява. Общо взето без сваляне на корите няма да минеш.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Има едно нещо като винт, той трака. Намира се между двете панти. Предполагам, че и при Алфите е като при останалите коли, т.е. от долната му страна има скоба, махаш я и с чук избиваш внимателно винта нагоре. Най-хубаво според мен е нов, но не знам къде може да продават.
        Миналата седмица сменихме на едно БМВ и сега се отваря перфектно.
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро
          Има едно нещо като винт, той трака. Намира се между двете панти. Предполагам, че и при Алфите е като при останалите коли, т.е. от долната му страна има скоба, махаш я и с чук избиваш внимателно винта нагоре. Най-хубаво според мен е нов, но не знам къде може да продават.
          Миналата седмица сменихме на едно БМВ и сега се отваря перфектно.
          Браво Миро,точно това е проблема Имах го на старата кола,и се реши с нвои щифтове,но не помня откъде ги купувах Смени шифтовете между обтегача и планката която се държи за купето
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X